Okulumuz Malaklar Ortaokulu X Kuşağından Z kuşağına Oyunla Yolculuk   adlı e twinning projesine ortak oldu.

Okulumuz Malaklar Ortaokulu X Kuşağından Z kuşağına Oyunla Yolculuk adlı e twinning projesine ortak oldu.

okulumuzda yeni bir e Twinning heyecanı başlıyor.

23.03.2022 170

23-03-2022    Okulumuz  X Kuşağından Z Kuşağına Oyunla Yolculuk  projesine ortak oldu.  2021-2022  Eğitim-öğretim yılı  gerçekleştirilecek olan e Twinning projesi okulumuz Görsel Sanatlar  Öğretmeni Hamide ÇAĞLAR   önderliğinde başlıyor.  Proje ortakları İngilizce öğretmeni Ayşe Derya SEYMEN , Teknoloji Tasarım öğretmeni Ayşe Altunöz, Sosyal Bilgiler öğretmeni Özlem İnce 'dir.  Projenin diğer ortakları ilçemizin çeşitli okullarındaki öğretmen ve öğrencilerin oluşmaktadır. Bu projede çocuk oyun oynayarak kendini keşfeder, geliştirir.Oyun çocuğun dilidir, iletişim biçimidir. Oyun çocuğun psikomotor,bilişsel, sosyal becerilerinin gelişmesini sağlar. Projemiz unutulmaya yüz tutmuş çocuk oyunlarını öğrencilerimizle oynayarak,onların kültürel oyunlarımızdan haberdar olmalarını , oyunlarımızın nesilden nesile aktarılmasını sağlamayı hedeflemektedir.  . Öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.